Trollkarl

Trollkarl, magiker, illusionist

Man kan kalla mig för trollkarl, magiker eller illusionist. Kärt barn har många namn och olika människor associerar nog de olika namnen med olika saker. Någon kanske tycker att trollkarl låter som något som mest är för barn, att magiker är något från rollspel eller sagor och att en illusionist är någon som främst uppträder med storslagna scenshower i Las Vegas.

Men egentligen handlar det ju om en och samma sak - att få människor att förlora sig i magins värld för en stund. Det kan vara så enkelt som att gissa ett kort i en kortlek till att trolla bort ett godståg eller såga någon mitt itu. Målsättningen är alltid att få åskådaren att bli förvånad och att tänka att det som han eller hon har sett borde vara omöjligt.

Underhållning för både barn och vuxna

Om man letar efter en trollkarl brukar det dock vara lite mer lättsam underhållning som efterfrågas. Jag tar mig gärna an allt från barnkalas till byfester och underhållning på äldreboenden. Jag vill att publiken ska få en rolig stund tillsammans, möjlighet att delta i det som händer på scen och en vänskaplig stämning där alla går därifrån med ett leende på läpparna.

En del av ett levande nätverk

För att hålla trollkonsterna på topp är det viktigt att alltid hitta ny inspiration och att försöka lära sig nya konster, bli bättre på de man redan kan och även jobba på presentationen. Därför samarbetar jag med ett flertal andra magiker så att vi tillsammans kan utbyta idéer och erfarenheter samt kan hjälpa till om någon skulle vara fullbokad för dagen.

Anlitar du mig så har jag alltid ett extra ess i rockärmen om ni skulle vilja ha en lite mer storslagen show med två magiker eller om jag skulle råka vara bokad på ett annat gig den dag då ni behöver en magiker eller trollkarl. Jag hjälper dig att hitta en lösning!

En upplevelse som alla kommer att minnas. Lägg till en magisk touch till ditt event!